AvtoObuchenie.bg

Учебно помагало за кандидат-шофьори

2016

Знаещите са с предимство


Кампания на AvtoObuchenie.bg

Кампанията "Знаещите са с предимство" има за цел да повиши качеството на обучение при кандидат-шофьорите. Повишаването на качеството на обучение за придобиване на правоспособност за управление на МПС в страната е предпоставка за намаляване на пътнотранспортните произшествия. Стъпка напред в тази посока е възможността за безплатно ползване на учебно помагало с актуални видео уроци и изпитни тестове с коментар от ЗДпП каквото е AvtoObuchenie.bg
AvtoObuchenie.bg се включва в инициативата и предоставя всичките си учебни материали безплатно за периода на кампанията.

Учебно помагало за кандидат-шофьори

Шофьорски курсове с AvtoObuchenie.bg

AvtoObuchenie.bg е онлайн учебно помагало за кандидат шофьори. Съдържа лекции по теория за придобиване на правоспособност за управление на МПС от категориите: AM, A1, A2, A, B1, B1E, B, BE, Ткт, Ттм. Обучението е предназначено за самоподготовка на кандидат-шофьори и хора желаещи да започнат шофьорски курс или вече започнали. Ползва се като интерактивно обучение в учебните центрове и автошколи.

Учебна програма на AvtoObuchenie.bg

Щракнете върху желаната тема, за да видите съдържанието й. Изисква регистрация, ако нямате такава можете да си направите от Регистрация
или да влезете, чрез своя Facebook профил от бутона "Влез чрез Facebook".

Актуализации

Ежемесечни актуализации

Този продукт е създаден с екип от избрани инструктори по авто-мото подготовка от цялата страна. Продукта е изцяло базиран на утвърдената от Изпълнителна Агенция "Автомобилна Администрация" учебна програма и Закона за движение по пътищата от 2016 година. Информацията и учебните материали в AvtoObuchenie.bg се сверяват и обновяват всеки месец или при настъпили промени в закона за движение по пътищата.